Ευρωκλινική - Κόστος Χειρουργικών Επεμβάσεων.

Ο χειρουργός κ.Σάμπαλης είναι Διευθυντής Χειρουργός στην Ευρωκλινική Αθηνών, όπου και χειρουργεί με την ομάδα του η οποία είναι στελεχωμένη από έμπειρους χειρουργούς, αναισθησιολόγο και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό.
Η Ευρωκλινική είναι ένα υπερ-σύγχρονο ιδιωτικό Νοσοκομείο, άρτια εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, ειδικά στον χειρουργικό τομέα, με αριστα εξοπλισμένο χειρουργείο, τμήμα ανάνηψης, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καρδιολογικό τμήμα και Γαστρεντερολογικό τμήμα.

Συμβάσεις Ευρωκλινικής - Ιδιωτικές Ασφάλειες.

Ευρωκλινική Αθηνών

Η Ευρωκλινική έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΠΥ, όπως αναφέρεται περαιτέρω αλλά εχει συμβάσεις και με ΟΛΕΣ τις Ιδιωτικές Αφάλειες:

Ιδιωτικές Ασφάλειες

ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ
ALLIANZ
ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
EUROLIFE ERB

με σύμβαση

GENERALI
GROUPAMA- ΦΟΙΝΙΞ
INTERAMERICAN
INTERASCO
INTERNATIONAL LIFE
METLIFE
NN HELLAS

με την Ευρωκλινική

PRIME INSURANCE
MINETTA
UNIVERSAL LIFE
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ
VICTORIA
EUROSTAR
ERGO
CNP ΖΩΗΣ – CYPRIALIFE
Αναλυτικότερα...

Ως ιδιωτικό Νοσοκομείο και Χειρουργική Ομάδα από έμπειρους ιδιώτες ιατρούς, οι επεμβάσεις έχουν κόστος ανάλογα με την βαρύτητα αυτής.

Κόστος Επέμβασης.

Το κόστος εξαρτάται απο: Είδος επέμβασης, διάρκεια νοσηλείας, χρήση ειδικών υλικών και κλινικής, και καθορίζεται επίσης από το Είδος ασφαλιστικής κάλυψης (ιδιωτική ασφάλεια και ασφαλιστικό ταμείο πχ Δημόσιο, ΙΚΑ κλπ). Στο κόστος επέμβασης περιλαμβάνονται τα έξοδα κλινικής, αμοιβές χειρουργού, συνεργατών και αναισθησιολόγου. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι κλινικές που χειρουργεί ο ιατρός, δεχονται την εξόφληση μέσω συναλλαγματικής διευκόλυνσης ή επιταγής, ή αν υπάρχει σύμβαση με ασφαλιστική εταιρεία, άμεσα χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Επικοινωνία με χειρουργό Γεώργιο ΣάμπαληΣτην διάθεση σας για περαιτερω διευκρινήσεις, στην γραμματέα του Χειρουργού κα Ματίνα Κουτουλίδου

ΕΟΠΠΥ

Ο ΕΟΠΠΥ συμμετέχει στην διαδικασία της νοηλείας του ασθενούς, με την χρήση ειδικών "πακέτων νοσηλείας" τα λεγόμενα ΚΕΝ (κλειστό ενοποιημένο νοσήλειο), ούτως ώστε ο ασθενής πληρώνει συμμετοχή στην κλινική και τις αμοιβες της χειρουργικής ομάδος. Η πληρωμή της επέμβασης αφορά την εξόφληση της κλινικής και της χειρουργικής ομάδος (χειρουργού και αναισθησιολόγου).
1. Η εξόφληση της κλινικής γίνεται είτε με μετρητά, είτε αν υπάρχει ιδιωτική ασφάλεια με επιταγή μεταχρονολογημένη είτε με συναλλαγματική, με στόχο να πληρωθεί η κλινική μετά την εκταμίευση των χρημάτων απο την ασφαλιστική εταιρεία.
2. Αν η κλινική είναι συμβεβλημένη με την ασφαλιστική εταιρεία, τότε η εξόφληση γίνεται μεσω λογιστηρίου και ο ασθενής δεν συμμετέχει καθόλου στην διαδικασία πληρωμής.
Η εξόφληση της χειρουργικής ομάδος μπορεί να γίνει είτε με μετρητά, είτε μέσω κλινικής ενσωματωμένη στο συνολικό κόστος στις προηγούμενες περιπτώσεις 1 και 2, είτε με πιστωτική κάρτα.

Τρόποι πληρωμής - Διευκολύνσεις.

Η πληρωμή της επέμβασης αφορά την εξόφληση της κλινικής και της χειρουργικής ομάδος (χειρουργού κσι αναισθησιολόγου).

1. Η εξόφληση της κλινικής γίνεται είτε με μετρητά, είτε αν υπάρχει ιδιωτική ασφάλεια με επιταγή μεταχρονολογημένη είτε με συναλλαγματική, με στόχο να πληρωθεί η κλινική μετά την εκταμίευση των χρημάτων απο την ασφαλιστική εταιρεία.
2. Αν η κλινική είναι συμβεβλημένη με την ασφαλιστική εταιρεία, τότε η εξόφληση γίνεται μεσω λογιστηρίου και ο ασθενής δεν συμμετέχει καθόλου στην διαδικασία πληρωμής.
Η εξόφληση της χειρουργικής ομάδος μπορεί να γίνει είτε με μετρητά, είτε μέσω κλινικής ενσωματωμένη στο συνολικό κόστος στις προηγούμενες περιπτώσεις 1 και 2, είτε με πιστωτική κάρτα. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα (mastercard ή visa), γίνεται στο ιατρείο, και μπορεί να καθοριστεί και διακανονισμός μέσω αυτής.

Επικοινωνία με χειρουργό Γεώργιο ΣάμπαληΕπικοινωνήστε με το γιατρό Γεώργιο Σάμπαλη

Επικοινωνήστε μαζί μας.
Παρακαλώ, θεσατε το επώνυμο σας!
Παρακαλώ υεσατε το email σας!!
Παρακαλώ θεσατε το τηλέφωνο σας!
Παρακαλώ θέσατε το ερώτημα σας!

Τηλεφωνήστε ΤΩΡΑ.

 Γραμματεία ΧειρουργούΓραμματεία Ιατρού      Γιώργος ΣάμπαληςΚινητό Ιατρού

Επικοινωνία με Σάμπαλη ΓεώργιοΕπικοινωνήστε με το γιατρό