Στην Ευρωκλινική ο Δρ. Γεώργιος Σάμπαλης

///Στην Ευρωκλινική ο Δρ. Γεώργιος Σάμπαλης

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Ο Δρ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΛΗΣ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ

Μια νέα συνεργασία με πολλές δυνατότητες και προοπτικές, ξεκίνησε ο γνωστός χειρουργός-λαπαροσκόπος Δρ Γιώργος Σάμπαλης, με την ανάληψη καθηκόντων Διευθυντού-Χειρουργού στην Ευρωκλινική Αθηνών, μαζί με έμπειρη ομάδα χειρουργών-συνεργατών του.

Με τη συνεργασία αυτή, ενισχύονται και αναβαθμίζονται οι χειρουργικές υπηρεσίες της Ευρωκλινικής Αθηνών, προσβλέποντας στην ακόμα μεγαλύτερη συνεισφορά της στον τομέα της υγείας, με την παροχή καινοτομικών υπηρεσιών από άριστα καταρτισμένο επιστημονικά προσωπικό και με τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Ο Δρ Γιώργος Σάμπαλης, μαζί με την ομάδα του που απαρτίζεται από ιατρούς υψηλής εξειδίκευσης, άριστα εκπαιδευμένος και γνώστης των πιο εξελιγμένων τεχνικών στη σύγχρονη χειρουργική, θεωρείται και είναι από τους πλέον εξειδικευμένους χειρουργούς στη λαπαροσκοπική χειρουργική γενικά και ειδικότερα στην θεραπεία όλων των ειδών κήλης.

Η λαπαροσκοπική επιδιόρθωση της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης και διαφραγματοκήλης, η λαπαροσκοπική χειρουργική παθήσεων του παχέος εντέρου και οι ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι στην θεραπεία πολλών χειρουργικών παθήσεων, αποτελούν επίσης τομείς όπου σημειώνεται επιτυχημένη δραστηριότητα του Δρος Σάμπαλη, πάντα με στόχο τη μικρότερη δυνατή μετεγχειρητική ταλαιπωρία και τον μικρότερο δυνατό χρόνο θεραπείας που απαιτείται, έτσι ώστε ο ασθενής να επανέλθει γρήγορα στην καθημερινότητά του.

Μέχρι πρόσφατα, ο Δρ Γιώργος Σάμπαλης ήταν Διευθυντής Χειρουργικού τομέα της Κλινικής Λευκός Σταυρός, ενώ για περισσότερα από 20 χρόνια λειτούργησε ως χειρουργός στο τμήμα γενικής και λαπαροσκοπικής χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Γεώργιος Σάμπαλης on EmailΓεώργιος Σάμπαλης on FacebookΓεώργιος Σάμπαλης on GoogleΓεώργιος Σάμπαλης on LinkedinΓεώργιος Σάμπαλης on TwitterΓεώργιος Σάμπαλης on Youtube
Γεώργιος Σάμπαλης
Γενικός Χειρουργός Λαπαροσκόπος at Δ/ντης Χειρουργός – Ευρωκλινική Αθηνών
Αριστούχος Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Αθηνών.
Υπότροφος Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
Μέλος EAES (European Association for Endoscopic Surgery)
Μέλος ΔΣ Ελληνικής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής.