Άμεση επικοινωνία: Τηλ. 210-6001302   Email: sambalis@yahoo.com

Διευθυντής Χειρουργός στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

Κόστος Νοσηλείας

Βρίσκεστε εδώ: » Αρχική » Κόστος Νοσηλείας

Σημαντικές Πληροφορίες

Το Κόστος Νοσηλείας, καθορίζεται κυρίως από την Ασφαλιστική κάλυψη του ασθενούς.

  • ΕΟΠΠΥ: Σε περίπτωση ασφαλιστικής κάλυψης από Δημόσιο τομέα και μόνο, ο ασθενής ανάλογα με το είδος επέμβασης, πληρώνει τα έξοδα της κλινικής (αυτά καθορίζονται από την θέση Νοσηλείας, και τις ημέρες νοσηλείας), τα υλικά που χρησιμποποιούνται στην επέμβαση (πλέγματα για κήλη, μηχανήματα αναστομώσεων, χρήση ρομποτικού συστήματος κλπ). Επίσης ο ασθενής πληρώνει τις αμοιβές των Ιατρών (Χειρουργού, Βοηθών Χειρουργού και Αναισθησιολόγου), οι οποίες έχουν προσυμφωνηθεί). Ο ασθενής κατά την εισαγωγή στην Κλινική πληρώνει προκαταβολή για την κλινική γιά την οποία έχει ενημερωθεί από την γραμματεία του Χειρουργού. Η εξόφληση του συνολικού κόστους γίνεται με το εξιτήριο του ασθενούς.
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Σε περίπτωση ασφαλιστικής κάλυψης από Ιδιωτικής Ασφάλεια, ο ασθενής καλύπτεται βάσει τήρησης αυστηρά των όρων Συμβολαίου του, γιά το οποίο θα πρέπει να είναι ενήμερος από την ασφαλιστική του Εταιρεία ή τον ασφαλιστή του. Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών έχει σύμβαση με όλες τις Ιδιωτικές Ασφάλειες Εσωτερικού και πολλές του Εξωτερικού. Ο ασθενής πρέπει να είναι ενήμερος πως στην περίπτωση συμμετοχής του στο κόστος λόγω συμβολαίου, ότι θα πρέπει να καταβάλει το ποσόν συμμετοχής στο Νοσοκομείο, αλλά και στους Ιατρούς της Χειρουργικής Ομάδος.
    • Σε περίπτωση Ομαδικών Συμβολαίων από την Εργασία του Ασθενούς, ο ασθενής συνήθως καταβάλλει ποσό ανερχόμενο στο 20% των συνολικών Εξόδων. Αυτά επιμερίζονται σε εξοδα Νοσοκομείου και αμοιβές Ιατρών.
    • Οι αμοιβές της Χειρουργικής Ομάδος, καλύπτονται από την Σύμβαση που έχει το Ιατρικό Αθηνών, με την εκάστοτε Ιδιωτικής ασφάλεια, κοι οι Ιατροί καταθέτουν τις αποδείξεις τους στο Λογιστήριο ούτως ώστε να παραλάβουν την αμοιβή τους απο το Νοσοκομείο, όταν η ασφαλιστική εταιρεία εξοφλήσει την Νοσηλεία.
    • Πολλές φορές η Ασφαλιστική Εταιρεία, ζητά απο τον Ιατρό, Ιατρική Γνωμάτευση, ούτως ώστε ο ασθενής να ζητήσει Προέγκριση Νοσηλείας.
  • Η Γραμματεία του κ.Σάμπαλη, μπορεί να ενημερώσει τους ασθενείς για όλο το ως άνω οικονομικό θέμα και την διευθέτηση του.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην Γραμματεία του ιατρού γιά οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερώτηση έχετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί, ή να συμπληρώσετε την Φόρμα Επικοινωνίας (στο δεξιό μέρος της Σελίδας), όπου σαφώς μπορείτε να ερωτήσετε και για το Κόστος.

Τι λένε οι ασθενείς

Ηλιας Καραχαλιος
Ηλιας Καραχαλιος
15/02/2024
Έκανα αποκατάσταση ομφαλοκήλης στις 9/2/24. Επέμβαση και μετεγχειρητική πορεία άριστη. Όλος ο κύκλος από διάγνωση μέχρι τον πρώτο έλεγχο μετά την επέμβαση είχε: Ευκολία και αμεσότητα. Σαφήνεια και προσανατολισμό στον στόχο. Πραγματικό ενδιαφέρον. Ευχαριστώ γιατρέ. Ευχαριστώ Δέσποινα για την συνεργασία και την εξυπηρέτηση καθώς και την θετική διάθεση στις επικοινωνίες μας.
iraklisvai
iraklisvai
25/11/2023
Χειρουργησε τη μητέρα μου πριν μερικά χρόνια με λαμπαροσκοποκη μέθοδο για κηλη. Πολύ επιτυχημένη επέμβαση και χωρίς καμία επιπλοκη. Πολύ καλός άνθρωπος και επιστήμονας
sia makro
sia makro
22/11/2023
Επισκέφτηκα τον κύριο Σαμπαλη για μια αφαίρεση ομφαλοκηλης, από την πρώτη στιγμή ένιωσα μεγάλη ασφάλεια έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί το χειρουργείο. Εξαίρετος επιστήμονας και πάνω απο όλα πολύ καλός άνθρωπος, για άλλη μια φορά τα θερμά μου συγχαρητήρια σε εσάς και τους συνεργάτες σας!!
Νικόλας Τζιουμπρής
Νικόλας Τζιουμπρής
28/10/2023
Ένας "ζεστός" άνθρωπος!! Ένας εξαίρετος επιστήμονας αυτός καί οι συνεργάτες. Σάς ευχαριστώ γιά όλα γιατρέ...
Δημητρα Γκορπα
Δημητρα Γκορπα
19/07/2023
Ο κύριος Σαμπαλης είναι εξαιρετικός γιατρός. Είναι πανέξυπνος άνθρωπος έχει απίστευτες γνώσεις και νιώθεις ασφαλής. Είναι πολύ καλός άνθρωπος με επίπεδο και το ίδιο και η γραμματέας του η κ. Δέσποινα. Πολύ γλυκιά ευγενική και πάντα πρόθυμη να σε βοηθήσει. Μόλις έκανα μια επέμβαση χολής και νιώθω υπέροχα. Και θα κάνω και μια κήλη ξέροντας ότι είμαι στα καλύτερα χέρια. Όλη η ομάδα του κύριου Σαμπαλη ειναι εξαιρετική . Σας ευχαριστώ πολύ που υπάρχετε. Έχουμε ανάγκη από τέτοια μυαλά και επιστήμονες σαν εσάς! Να στε πάντα γερός και δυνατός !!!
Κωστας Μαρινάκης
Κωστας Μαρινάκης
24/03/2023
Πριν περίπου εφτά χρόνια είχα καρκίνο στο παχύ έντερο,την διάγνωση μου την έκανε ο κύριος Βασιλείου ο οποίος και με συνέστησε στο κύριο Σαμπαλη.Εγω με τον πατέρα μου ψάχναμε τους καλύτερους γιατρούς μέσα στο ανχος που είχαμε αλλά μόλις πήγαμε στον κύριο σαμπαλη δεν ξέρω μόνο που τον είδαμε είπαμε και οι δύο ότι δεν χρειάζεται να ψάξουμε άλλο,φαινόταν ο άνθρωπος μόνο απ' την ηρεμία που μου μιλούσε μου έβγαζε μια εμπιστοσύνη.Θυμαμαι κιόλας επειδή η κατάσταση μου δεν είχε και πολλα περιθώρια,ήταν πολύ προχωρημένο μου λέει παιδί μου σου έχω κλείσει ήδη δωματιο.Μου έκανε το χειρουργείο και τόσα χρόνια μετά είμαι καλά σαν να μην είχα ποτέ τίποτα,ο κύριος Βασιλείου όταν μου έκανε εξέταση κολονοσκοπησης ένα χρόνο μετά μου είπε αν δεν ήξερα που ήταν το πρόβλημα σου δεν θα καταλάβαινα καν που είναι η τομη!Εκτός από πολύ καλός γιατρός ο κύριος Σαμπαλης είναι και πολύ καλός άνθρωπος,θυμάμαι επειδή ημουν δύσκολα οικονομικά και ήθελα να εξοφλήσω όσο πιο γρήγορα μπορουσα μου έλεγε τι ανχωνεσαι παιδί μου στο τελος!Θα τον ευχαριστώ για παντα!Σήμερα είμαι 34 όταν έκανα το χειρουργείο ήμουν 26 χρόνων παιδι!Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ θέλω να περνάω μια φορά τον χρόνο να του λέω μόνο ένα ευχαριστώ,ο θεός να τον έχει καλα!
ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΑΝΑ
ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΑΝΑ
06/11/2022
Ήταν μεγάλη μου τιμή να συνεργαστώ με τον εξαιρετικό γιατρό και Άνθρωπο κ. Σαμπαλη Γεώργιο 🙏🙏🙏
TG 2312
TG 2312
27/10/2022
Ο κύριος Σάμπαλης και όλη η ομάδα του είναι άψογοι και πολύ έμπειροι επαγγελματίες. Σας τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

Έχετε ερωτήσεις; Θέλετε βοήθεια;

Θα χαρούμε να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας