Άμεση επικοινωνία: Τηλ. 210-6001302   Email: sambalis@yahoo.com

Διευθυντής Χειρουργός στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

Είδη Χειρουργικών Επεμβάσεων

Οι συνηθέστερες και πλέον καταξιωμένες επεμβάσεις που επιτελούνται απο την Ομάδα του Γενικού Χειρουργού, Σάμπαλη Γεώργιου.

Αιμορροϊδεκτομή

Αιμορροϊδεκτομή

ΔΕΝ υπάρχει μία και μόνη μέθοδος χειρουργικής αντιμετώπισης των αιμορροΐδων, αλλά υπάρχουν μέθοδοι που εξατομικεύονται και εφαρμόζονται αναλόγως με το στάδιο και τις επιπλοκές της αιμορροϊδοπάθειας.
Κλασσική αιμορροϊδεκτομή ή Εφαρμογές Laser και Υπερήχων?

Διαβάστε περισσότερα
Λαπαροσκοπική Κολεκτομή

Λαπαροσκοπική Κολεκτομή

Οι βασικές ενδείξεις της κολεκτομής είναι συνήθως: Καλοήθεις ή κακοήθεις όγκοι του παχέος εντέρου οι οποίοι δεν μπορούν να αφαιρεθούν με ενδοσκοπική μέθοδο, εκκολπωματική νόσος και επιπλεεγμένες περιπτώσεις αιμορραγικών ή ισχαιμικών κολίτιδων κλπ

Διαβάστε περισσότερα
Χειρουργική Βουβωνοκήλης

Χειρουργική Βουβωνοκήλης

Η σημαντικότερη εξέλιξη της χειρουργικής αντιμετώπισης της κήλης είναι η μέθοδος τοποθέτησης  πλέγματος,. Η πλέον διαδεδομένη τεχνική είναι η “ανοικτή” επέμβαση κατά Lichtenistein. Αναφέρονται οι ειδικές ενδείξεις της μεθόδου αυτής, οι επιπλοκές και η λαπαροσκοπική εξέλιξη!

Διαβάστε περισσότερα
Λαπαροσκοπική επέμβαση TEP για κήλη

Λαπαροσκοπική επέμβαση TEP για κήλη

Η ιδανικότερη και πλέον σύγχρονη μέθοδος αποκαταστάσεως των κηλών (εγχείρηση κήλης) που αναπτύσσονται στην βουβωνική περιοχή είναι η Ολικά Εξωπεριτοναϊκή Μέθοδος με τοποθέτηση πλέγματος – Λαπαροσκοπική Επέμβαση TEP.

Διαβάστε περισσότερα
Λαπαροσκοπική Θολοπλαστική – Nissen

Λαπαροσκοπική Θολοπλαστική – Nissen

H χειρουργική θεραπεία για τη Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση είναι αποτελεσματική εναλλακτική λύση σε σχέση με την συντηρητική αγωγή, και θα πρέπει να επιχειρείται σε επιλεγμένους ασθενείς από κατάλληλα ειδικευμένους χειρουργούς.

Διαβάστε περισσότερα
Λαπαροσκοπική Χολοκυστεκτομή

Λαπαροσκοπική Χολοκυστεκτομή

Η λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή, αποτελεί την πλέον δημοφιλή, παγκοσμίως διενεργούμενη λαπαροσκοπική επέμβαση, απολύτως ενδεικνυόμενη για πέτρες στην χολή,  αλλά και άλλες παθήσεις όπως πολυποδίαση, χοληστερίνωση, αδενομύωση κλπ.

Διαβάστε περισσότερα
Κύστη Κόκκυγος

Κύστη Κόκκυγος

Η κύστη κόκκυγος (κύστη κόκκυγα) είναι μία χρόνια φλεγμονή του δέρματος και του υποδορίου χώρου της περιοχής ανάμεσα στους γλουτούς . Η κατάσταση αυτή δημιουργείται από την διείσδυση τριχών μέσα στο δέρμα, που συμβαίνει στην περιοχή αυτή για τον λόγο αυτό και αποκαλείται επιστημονικά τριχοφωλεϊκό συρίγγιο.

Διαβάστε περισσότερα
Ρομποτική Αποκατάσταση Κοιλιοκήλης – Ομφαλοκήλης

Ρομποτική Αποκατάσταση Κοιλιοκήλης – Ομφαλοκήλης

Η εμφάνιση και χρήση της Ρομποτικής Τεχνολογίας στην αντιμετώπιση των κοιλιοκηλών, έρχεται πλέον και τίθεται σαν Σημαντική Τεχνική στην Αποκατάσταση λόγω ΙΣΧΥΡΩΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ αυτής σε σχέση με την Λαπαροσκοπική.

Διαβάστε περισσότερα
Καλέστε άμεσα το γιατρό
Επικοινωνήστε μαζί μας

Τι λένε οι ασθενείς

Ηλιας Καραχαλιος
Ηλιας Καραχαλιος
15/02/2024
Έκανα αποκατάσταση ομφαλοκήλης στις 9/2/24. Επέμβαση και μετεγχειρητική πορεία άριστη. Όλος ο κύκλος από διάγνωση μέχρι τον πρώτο έλεγχο μετά την επέμβαση είχε: Ευκολία και αμεσότητα. Σαφήνεια και προσανατολισμό στον στόχο. Πραγματικό ενδιαφέρον. Ευχαριστώ γιατρέ. Ευχαριστώ Δέσποινα για την συνεργασία και την εξυπηρέτηση καθώς και την θετική διάθεση στις επικοινωνίες μας.
iraklisvai
iraklisvai
25/11/2023
Χειρουργησε τη μητέρα μου πριν μερικά χρόνια με λαμπαροσκοποκη μέθοδο για κηλη. Πολύ επιτυχημένη επέμβαση και χωρίς καμία επιπλοκη. Πολύ καλός άνθρωπος και επιστήμονας
sia makro
sia makro
22/11/2023
Επισκέφτηκα τον κύριο Σαμπαλη για μια αφαίρεση ομφαλοκηλης, από την πρώτη στιγμή ένιωσα μεγάλη ασφάλεια έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί το χειρουργείο. Εξαίρετος επιστήμονας και πάνω απο όλα πολύ καλός άνθρωπος, για άλλη μια φορά τα θερμά μου συγχαρητήρια σε εσάς και τους συνεργάτες σας!!
Νικόλας Τζιουμπρής
Νικόλας Τζιουμπρής
28/10/2023
Ένας "ζεστός" άνθρωπος!! Ένας εξαίρετος επιστήμονας αυτός καί οι συνεργάτες. Σάς ευχαριστώ γιά όλα γιατρέ...
Δημητρα Γκορπα
Δημητρα Γκορπα
19/07/2023
Ο κύριος Σαμπαλης είναι εξαιρετικός γιατρός. Είναι πανέξυπνος άνθρωπος έχει απίστευτες γνώσεις και νιώθεις ασφαλής. Είναι πολύ καλός άνθρωπος με επίπεδο και το ίδιο και η γραμματέας του η κ. Δέσποινα. Πολύ γλυκιά ευγενική και πάντα πρόθυμη να σε βοηθήσει. Μόλις έκανα μια επέμβαση χολής και νιώθω υπέροχα. Και θα κάνω και μια κήλη ξέροντας ότι είμαι στα καλύτερα χέρια. Όλη η ομάδα του κύριου Σαμπαλη ειναι εξαιρετική . Σας ευχαριστώ πολύ που υπάρχετε. Έχουμε ανάγκη από τέτοια μυαλά και επιστήμονες σαν εσάς! Να στε πάντα γερός και δυνατός !!!
Κωστας Μαρινάκης
Κωστας Μαρινάκης
24/03/2023
Πριν περίπου εφτά χρόνια είχα καρκίνο στο παχύ έντερο,την διάγνωση μου την έκανε ο κύριος Βασιλείου ο οποίος και με συνέστησε στο κύριο Σαμπαλη.Εγω με τον πατέρα μου ψάχναμε τους καλύτερους γιατρούς μέσα στο ανχος που είχαμε αλλά μόλις πήγαμε στον κύριο σαμπαλη δεν ξέρω μόνο που τον είδαμε είπαμε και οι δύο ότι δεν χρειάζεται να ψάξουμε άλλο,φαινόταν ο άνθρωπος μόνο απ' την ηρεμία που μου μιλούσε μου έβγαζε μια εμπιστοσύνη.Θυμαμαι κιόλας επειδή η κατάσταση μου δεν είχε και πολλα περιθώρια,ήταν πολύ προχωρημένο μου λέει παιδί μου σου έχω κλείσει ήδη δωματιο.Μου έκανε το χειρουργείο και τόσα χρόνια μετά είμαι καλά σαν να μην είχα ποτέ τίποτα,ο κύριος Βασιλείου όταν μου έκανε εξέταση κολονοσκοπησης ένα χρόνο μετά μου είπε αν δεν ήξερα που ήταν το πρόβλημα σου δεν θα καταλάβαινα καν που είναι η τομη!Εκτός από πολύ καλός γιατρός ο κύριος Σαμπαλης είναι και πολύ καλός άνθρωπος,θυμάμαι επειδή ημουν δύσκολα οικονομικά και ήθελα να εξοφλήσω όσο πιο γρήγορα μπορουσα μου έλεγε τι ανχωνεσαι παιδί μου στο τελος!Θα τον ευχαριστώ για παντα!Σήμερα είμαι 34 όταν έκανα το χειρουργείο ήμουν 26 χρόνων παιδι!Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ θέλω να περνάω μια φορά τον χρόνο να του λέω μόνο ένα ευχαριστώ,ο θεός να τον έχει καλα!
ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΑΝΑ
ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΑΝΑ
06/11/2022
Ήταν μεγάλη μου τιμή να συνεργαστώ με τον εξαιρετικό γιατρό και Άνθρωπο κ. Σαμπαλη Γεώργιο 🙏🙏🙏
TG 2312
TG 2312
27/10/2022
Ο κύριος Σάμπαλης και όλη η ομάδα του είναι άψογοι και πολύ έμπειροι επαγγελματίες. Σας τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

Έχετε ερωτήσεις; Θέλετε βοήθεια;

Θα χαρούμε να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας
Ρωτήστε το γιατρό
Κόστος νοσηλείας
Ενημέρωση COVID