Ανώδυνη και αναίμακτη λύση στο πρόβλημα των αιμορροΐδων

///Ανώδυνη και αναίμακτη λύση στο πρόβλημα των αιμορροΐδων

Ανώδυνη και αναίμακτη λύση στο πρόβλημα των αιμορροΐδων με 95% επιτυχία

Τα 20 χρόνια μιας μεθόδου θεραπείας που μηδενίζει πόνο και επιπλοκές
95% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ
Ανώδυνη και αναίμακτη διαδικασία χωρίς τομή σε δέρμα ή βλεννογόνο

Τα 20 χρόνια εφαρμογής της κλείνει φέτος η πιο σύγχρονη τεχνική στη θεραπεία των αιμορροϊδων, η οποία περιλαμβάνει τη χρήση υπερήχων και εφαρμόζεται σε χιλιάδες ασθενείς παγκοσμίως, με επιτυχία που ξεπερνά το 95%.

«Η μέθοδος σημειώνει ιδιαίτερη άνθηση, λόγω του μικρού βαθμού παρεμβατικότητας, τις μηδενικές επιπλοκές, τον μηδενικό πόνο και την ταχύτατη επάνοδο στην εργασία» τονίζει σε δηλώσεις του ο χειρουργός-λαπαροσκόπος Δρ. Γιώργος Σάμπαλης, ο οποίος επισημαίνει παράλληλα και το αισθητικό πλεονέκτημα της μεθόδου, δεδομένου ότι αυτή «δεν απαιτεί τομή σε δέρμα ή βλεννογόνο».
Πρόκειται για τη μέθοδο H.A.L.® (Doppler Guided Hemorrhoidal Artery Ligation), που πραγματοποιείται με επιτυχία στην Ευρωκλινική Αθηνών, μια πρωτοποριακή, ελάχιστη επεμβατική μέθοδο για την ανώδυνη αντιμετώπιση των αιμορροϊδων 2ου έως και 3ου βαθμού.

Με τη βοήθεια των υπερήχων, χωρίς καμία τομή σε δέρμα ή βλεννογόνο ελαττώνεται η αιμάτωση του αιμορροϊδικού πλέγματος και κατά συνέπεια η  εσωτερική πίεση, με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των αιμορροΐδων στο αρχικό τους μέγεθος.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε μία συνεδρία 30-45 λεπτών με ελαφρά αναισθησία ή μέθη, ενώ η νοσηλεία είναι λίγων ωρών ή το πολύ μιας ημέρας. Ο ο ασθενής μπορεί το ίδιο κιόλας βράδι να λάβει υγρή δίαιτα και μαλακή τροφή  από την επόμενη μέρα.

Viber
Viber Επικοινωνία με Ιατρό